Testimoniale

Adrian Raspopa

Pilot de raliu


Cred ca imi doream sa ajung in Cuba de cel putin zece ani. Am ascultat toate sfaturile si am mers intr-o iarna, acesta fiind cel mai bun moment pentru a merge in Cuba, intre decembrie si aprilie, inainte de lunile fierbinti si lipicioase de vara. Mi-au ramas puternic impregnat in minte parfumul anilor `50, masinile americane mai vechi pe care le intalnesti pe strada dar si atitudinea prietenoasa a oamenilor din aceasta tara. Am reusit sa descopar Cuba si in afara celebrelor resorturi si am intalnit oameni extraordinari de demni, care desi erau profesori de matematica sau doctori, al doilea job il reprezenta cel de ospatar.

Laurentiu si Raluca


O minunata experienta tropicala cu peisaje frumoase si o “aroma” locala deosebita si daca va hotarati sa mergeti, va veti da seama ce inseamna acest lucru. (sugestie: masini vechi particulare, cladiri de epoca si modul de a face lucrurile în general).

Sachin si Mihaela


Cuba a fost o experienta minunata pentru noi, am calatorit timp de 10 zile prin toata tara si a vizitat aproape toate orasele importante, dar acest lucru nu ar fi fost posibil fara unui ghid minunat si un sofer desavarsit. Aranjamentele facute de Harvis au fost meticuloase. Este o tara minunata cu o multime de lucruri de explorat.

Ioana Florea


Inca de la prima calatorie in Cuba mi-am promis ca ma voi intoarce. Mi-am dorit enorm sa revin aici, in tara oamenilor cu cel mai liber spirit si fel de a fi. Cuba este pur si simplu extraordinara. Este o intoarcere in timp. Sunt multe locuri ce merita vizitate iar Trinidad e o bijuterie.  

Ovidiu Balaj

Garlic Trail


Ma bucur sincer ca l-am intalnit pe Harvis, persoana care m-a ajutat sa organizez in mod ireprosabil o calatorie in Cuba. Bucuria este cu atat mai mare cu cat eu am mai calatorit in Cuba inainte, intr-o excursie organizata pe cont propriu. Credeti-ma, nu e usor sa faci asa ceva intr-o tara precum Cuba. In calatoria noastra din aprilie 2017, am fost 7 persoane care am calatorit 14 zile in 5 locatii, Havana, Cayo Jutias, Vinales, Cienfuegos si Trinidad. Totul a iesit chiar mai bine decat ma asteptam, cu grijile legate de cazare si transport lasate in seama celor de la Cubavacanta. Tot ei ne-au facilitat interactiunea cu oameni deosebiti din locurile in care am calatorit in Cuba, iar acestia ne-au ajutat sa creem amintiri superbe. Mersi inca o data, Harvis, pentru tot!